Prijem za teslićke atletičare!

0
1211

Načelnik opštine Teslić Milan Miličević upriličio je juče prijem za članove i rukovodstvo Atletskog kluba „Teslić B.B.“ povodom odličnih rezultata koje su postigli na takmičenjima širom Republike Srpske i BiH u proteklom periodu.

atleticari

Teslićki atletičari već dugi niz godina u kontinuitetu imaju odlične rezultate, kaže Miličević, te dodaje da su na posljednjem prvenstvu na Sokocu mlađe kategorije osvojile veliki broj medalja.

„To samo govori da postoji jedan kontinuitet prvo u stručnom radu u klubu, a onda i da je u Tesliću ipak jedna povoljna atmosfera da dosta mladih ljudi vjerovatno kroz atletski klub, kroz škole, razviju tu svoju ljubav prema atletici. Naravno da opština Teslić iz svog budžeta podržava i atletski klub i druge klubove. To ćemo nastaviti i u narednom periodu, a ja im na rezultatima čestitam“ – rekao je Miličević.

Trener Atletskog kluba „Teslić B.B.“ Ilija Ristić kaže da mu je drago što načelnik prati rezultate njegovog kluba i što im pruža podršku u radu.

„Ovo je kao završnica naše sezone, jer preostaje nam još ekipno Prvenstvo BiH u krosu koje će se održati 29. oktobra u Prnjavoru. Poslije toga je završena naša sezona i ovaj prijem je došao baš na kraju, a mogu reći i uspješne sezone što mi je vrlo drago“ – rekao je Ristić.

Ristić dodaje da je za njega najznačajnije to što teslićki atletičari dižu svoje lične rekorde i postižu konstantno dobre rezultate. Očekuje da će u svom radu i dalje imati podršku Opštinske uprave Teslić .

Član Atletskog kluba „Teslić B.B.“ Željko Kuprešak istakao je da mu prijem u Kabinetu načelnika opštine Teslić mnogo znači.

„Razgovarali smo sa načelnikom o pripremama za naredne takmičenje i o ostvarenim rezultatima. Rekao nam je da će se potruditi da nam obezbijedi još bolje uslove“ – naglasio je Kuprešak.

Izvor: Opština Teslić