18/01/2018 13:12
NAJNOVIJE VIJESTI
NAREDNE SEDMICE ČESTA KIŠA

NAREDNE SEDMICE ČESTA KIŠA

U Republici Srpskoj naredne sedmice preovladavaće promjenljivo vrijeme, sa čestom kišom, rečeno je Srni u Hidrometeorološkom zavodu Republike Srpske.
Sutra će u Srpskoj biti promjenljivo oblačno vrijeme, sa sunčanim periodima. Ujutro će biti pretežno oblačno, mjestimično oko rijeka i po kotlinama maglovito, na istoku ponegdje slaba kiša, a tokom dana umjereno, na sjeveroistoku i istoku promjenljivo oblačno vrijeme. Najviša dnevna temperatura biće od 12 do 20, ponegdje na jugu do 24 stepena Celzijusova. Duvaće slab, pretežno sjeverni vjetar.

U utorak, 18. oktobra, biće promjenljivo i pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne će biti suvo, a popodne i do večeri očekuje se jače naoblačenje sa kišom, lokalno sa pljuskovima uz mjestimično i obilnije padavine. Najviša dnevna temperatura biće od 13 do 19, ponegdje na jugu do 22 stepena Celzijusova.

Ista temperatura ostaće i u srijedu, 19. oktobra, kada se očekuje oblačno vrijeme uz kišu koja će postepeno slabiti, a uveče će padavine prestati prvo na zapadu i jugu.

U četvrtak, 20. oktobra, ujutro će biti umjereno i pretežno oblačno i suvo vrijeme, mjestimično sa maglom. Tokom dana naoblačenje sa zapada i juga donosi kišu koja će do večeri i tokom noći zahvatiti sve krajeve. Najviša dnevna temperatura biće od 11 do 18 stepeni Celzijusova.

U Republici Srpskoj danas je promjenljivo i svježije vrijeme, sa povremenom kišom koja će do večeri prestati, osim na krajnjem istoku, gdje će se zadržati povećana oblačnost i slaba kiša.

SRNA

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net