17/12/2017 07:09
NAJNOVIJE VIJESTI
POLICIJA U “AUDIJU” PRONAŠLA 500 GRAMA “SKANKA”
ILUSTRACIJA

POLICIJA U “AUDIJU” PRONAŠLA 500 GRAMA “SKANKA”

Teslićani čiji si inicijali B.K. i M.V. uhapšeni su nakon što je policija pronašla i izuzela 500 grama droge “skank”, tokom kontrole vozila u mjestu Kamenica, opština Teslić, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Doboj.
Iz dobojskog CJB-a navode da je kontrolom automobila “audi 80” ispod sjedišta suvozača M.V. pronađena najlonska vrećica u kojoj se nalazilo 500 grama zelene biljne materije koja asocira na drogu “skank”.

O navedenom je obaviješteno nadležno Okružno tužilaštvo u Doboju, a nakon izvršene kriminalističke obrade prema nalogu Tužilaštva navedena lica su puštena na slobodu.

Oduzeta zelena biljna materija biće proslijeđena na vještačenje.

Po dokumentovanju ovog krivičnog djela, protiv M.V. dobojskom Okružnom tužilaštvu biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlašćena proizvodnja i promet droge.

SRNA

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net