У Бањи Врућици дневно 700 гостију

0
2757

Теслић – За боравак у “Бањи Врућици” надомак Теслића туристи ових дана траже мјесто више, а осим домаћих, пристиже их велики број и из иностранства.

– У јулу и августу влада велико интересовање за љетње велнес аранжмане, али и за здравствене програме тако да је ово период индивидуалних посјета када на дневној бази у “Бањи Врућици” борави око 700 гостију – каже генерали директор Здравствено-туристичког центра “Бања Врућица” Александар Радошевић и додаје да гости имају само ријечи хвале за овај туристички бисер Српске и да су одушевљени организацијом рада, љубазношћу особља и широким спектром услуга које могу добити на једном мјесту.

Захваљујући томе у “Бањи Врућици” је настављен тренд раста посјећености и у љетњим мјесецима и први пут у новијој историји овог туристичког центра забиљежено је више од 100.000 ноћења за првих шест мјесеци године.

– У првој половини ове године остварили смо више од 103.000 ноћења, што је за осам одсто више у односу на исти период прошле године. Додатно радује чињеница да је повећан број страних туриста на 43 одсто укупног броја – казао је Радошевић.

GLAS SRPSKE