7.2 C
Teslic
25.04.2024 11:12
Naslovna Najnovije ĐEKANOVIĆ: POBJEDA ZA JAJCE I TESLIĆ!

ĐEKANOVIĆ: POBJEDA ZA JAJCE I TESLIĆ!

0
1400

Metalege je pokorio “Bilino Polje”. Jajački premijerligaš je tako na najbolji način otvorio Premijer ligu. Zanimljivost svakako da u timu iz Jajca u prvih 11 igra čak četiri igrača koji su nosili dres Borca. Siniša Dujaković je bio junak meča sa dva pogotka, a tu su i Duško Sakan, Benović i Stakić. Pored njih Republiku Srpsku predstavlja i na klupi, Nebojša Đekanović, dojučerašnji trener teslićkog Proletera, koji je sada prvi pomoćnik Nermina Bašića. O prvim utiscima nakon istorijska tri boda, Đekanović je za naš portal istakao:

Pripremali smo se, radili dobro za prvi i istorijski nastup u Premijer ligi BiH,  za Jajce a i liga sa 12 klubova prvi put u BiH.  Ušli smo malo boljažljivo u uvodnim minutama, ali kako je utakmica odmicala mi smo bili sve bolji, pa smo i postigli gol krajem prvog poluvremena! Drugo poluvrijeme smo ušli još bolje i ostvarili dvije dobre prilike koje nismo realizovali i onda nepisano pravilo, kad ga nedaš, primiš ga! Nismo pali i klonili duhom, vec smo smogli snage da opet preuzmemo kontrolu i postignemo dva pogotka, i to u zadnjih 10 minuta, sto ima još veću težinu. Imao je i Čelik svoje šanse, i ovim putem se zahvaljujem domaćinu na dočeku i ispraćaju. Vidi se da su veliki klub. A svojim igračima na pokazanoj hrabrosti i igri i ostvarenoj pobjedi – poručio je Đekanović, koji je istakao i da je sjajno prihvaćen u klubu i gradu:

Ljudi u Jajcu su me prihvatili više od očekivanog, kao da sam već godinama u Jajcu! Daju mi maksimalnu podrsšu u mom radu, od predsjednika Dekića, Šefa stručnog štaba Nermina Bašića, kondicionog trenera Davora Kovačevića i normalno igrača. Hvala im svima!  I navijačima i građanima Jajca. Drago mi je da mogu svoj grad predstavljati u najboljem svijetlu, jer sam prvi trener angažovan u Premijer ligi iz Teslića!!! Ali ovde nije kraj,  želim da napredujem i edukujem se u svakom pogledu. I na kraju sam zahvalan mojoj porodici, mojoj najvećoj podršci. Pobjeda će biti još sasvim sigurno – poručio je u emotivnom obraćanju Nebojša Đekanović, trener u Metalegeu.