18/12/2017 04:33
NAJNOVIJE VIJESTI
Niče “Hajdučko selo”: Raj u srcu borove šume! (FOTO)

Niče “Hajdučko selo”: Raj u srcu borove šume! (FOTO)

Da Sportsko rekreacioni kompleks „Hajdučke vode“ iz dana u dan radi na poboljšanju i inovacijama u svom kompleksu govori i ideja u „Hajdučkom selu“. Naime, objavili su fotografije kako je zamišljeno „Hajdučko selo“ u kojem će svi Teslićani, ali i svi gosti ovog centra, moći uživati u istinskim čarima prirode.

hajducko selo 1

Kako će sve to izgledati, pogledajte sami….

hajducko selo3

hajducko selo2

Radovi su već počeli.

Dopada li Vam se?

hajducke vode

Hotel Hajdučke vode je smješten u podnožju planine Borja, udaljen je svega 23 km od Teslica i 60 km od Banjaluke. Nalazi se na atraktivnoj lokaciju u srcu borove šume što ga čini i vazdušnom banjom, jedinstvenom u okolini.

Izvor: eteslic

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net