16/12/2017 15:56
NAJNOVIJE VIJESTI
Francuska protiv Islanda u poslednjem meču četvrtfinala EP: Sila udara na čudo

Francuska protiv Islanda u poslednjem meču četvrtfinala EP: Sila udara na čudo

“Ribari” ispraćeni sa skepsom na turnir, a nemaju poraz i sanjaju novi trijumf. Navikli smo da igramo na ovako velikim stadionima – rekao je Haldorson

VELS je “bacio rukavicu” Islanđanima, sada je na njih red. Jedno veliko iznenađenje EP je stiglo tamo gde ih niko nije video pre početka turnira, večeras će taj podvig pokušati da ponove “ribari”. Zemlja od 300 i kusur hiljada stanovnika večeras će biti prikovana uz male ekrane iščekujući korak dalje momaka koji ni posle četiri meča na turniru, gde ih niko nije smatrao za ozbiljnog rivala, ne znaju za poraz.

Rival, svakako najteži mogući u ovom trenutku – domaćin Francuska. Jasno je da će izvan stadiona “Francuska” i izvan zemlje domaćina svi aklamacijom dati podršku Lagerbekovim pulenima, što oni osećaju na svakom koraku.

– Navikli smo da igramo na ovako velikim stadionima, gde je publika rivala znatno brojnija. Nama je najvažnije da vidimo naše navijače, bilo njih nekoliko ili devet-deset hiljada.Kada imamo svoj dan, možemo da pobedimo svakog, pa i Francusku. Verujemo u naše najbolje izdanje, ako bude tako sve je moguće – podvukao je golman Hanes Haldorson, koji je do sada ostvario najviše odbrana na turniru – 22.

Domaćini žele, naravno, na tron.

– Nisam bio šokiran rezultatom meča Engleska – Island, ali sam svakako bio iznenađen. Imaju odlične igrače, pravi su tim, a moguće da do sada nikome nisu bili interesantni zbog lokacije te zemlje. Što se nas tiče, prvenstveno se uzdam u sjajnog Grizmana. Toliko je napredovao u poslednje vreme da je postao jedan od najboljih igrača na svetu. Pravi je ubica pred golom – poručuje Bakari Sanja.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net