19/02/2018 06:54
NAJNOVIJE VIJESTI
Osobe optužene za krađu nisu ukrale nego su dobrovoljno predali predmete koje su našli
Jelah Info

Osobe optužene za krađu nisu ukrale nego su dobrovoljno predali predmete koje su našli

Nakon što smo dobili informaciju da su policijski službenici Policijske stanice Teslić, 14.06.2016. godine, u saradnji sa Policijskom stanicom Tešanj, MUP ZE-DO kantona identifikovali su lica koja su istog dana u mjestu Banja Vrućica, opština Teslić, iz kuće vlasništvo V.J. otuđili agregat, više kanistera i užad, dok su iz teretnog vozila koje je bilo parkirano u dvorištu kuće, otuđili električne alate (brusilice, bušilice, motorna pila) i 200 litara dizel goriva iz rezervoara teretnog vozila.

Danas su nam se javile navedene osobe i poslale nam informaciju kako oni nisu ukrali te stvari nego su ih samo pronasli u Planjama sto nam dokazuju i policijskim zapisnikom.

Dobili su potvrdu da su dobrovoljno predali pronađene stvari.

Izvor Jelah.Info

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net