19/02/2018 15:39
NAJNOVIJE VIJESTI
Ukradene stvari iz Banje Vrućice pronađene u Planjama

Ukradene stvari iz Banje Vrućice pronađene u Planjama

Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 14.06.2016. godine, u saradnji sa Policijskom stanicom Tešanj, MUP ZE-DO kantona identifikovali su lica koja su istog dana u mjestu Banja Vrućica, općina Teslić, iz kuće vlasništvo V.J. otuđili agregat, više kanistera i užad, dok su iz teretnog vozila koje je bilo parkirano u dvorištu kuće, otuđili električne alate (brusilice, bušilice, motorna pila) i 200 litara dizel goriva iz rezervoara teretnog vozila.

Saradnjom sa policijskim službenicima Policijske stanice Tešanj, u mjestu Planje, općina Tešanj, pronađeni su izvršioci J.H. i A.K. sa područja općine Tešanj, kod kojih je pronađen i oduzet agregat, kanisteri i užad za koje se sumnja da potiču iz navedenog krivičnog djela.

Nad J.H. i A.K. izvršena je kriminalistička obrada. Po dokumentovanju Okružnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Krađa“.

Izvor: Jelah.info

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net