16/12/2017 12:34
NAJNOVIJE VIJESTI
Išla taksijem od Brisela do Doboja: Cena 4.730€, dala 260€

Išla taksijem od Brisela do Doboja: Cena 4.730€, dala 260€

Banjaluka — Žena iz BiH išla je taksijem od železničke stanice u Briselu do Doboja, što ju je koštalo 4.730 evra. Međutim, ona je taksisti dala samo 260, pišu “Nezavisne”.

Kako navode, zbog toga će policija u Doboju nadležnom tužilaštvu protiv S. P. podneti izveštaj zbog prevare.

Ona je prevarila belgijskog državljanina A.A. tako što mu nije u potpunosti platila vožnju taksijem sa železničke stanice u Briselu do Doboja, navode “Nezavisne”.

“U toku vožnje vozaču A.A. dala je oko 260 evra. Po dolasku u Doboj trebala je da isplati još 4.470 evra, što nije učinila jer u stanu nije zatekla kćerku koja je navodno trebala da isplati ostatak naknade za prevoz”, saopšteno je iz CJB Doboj.

U Dobojskoj policiji kažu da je prevara prijavljena u nedelju.

b92

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net