17/12/2017 07:12
NAJNOVIJE VIJESTI
STABILNA POLITIČKA SITUACIJA, KOALICIJA I POSLIJE IZBORA

STABILNA POLITIČKA SITUACIJA, KOALICIJA I POSLIJE IZBORA

 227487

Lideri Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Milorad Dodik i Demokratskog narodnog saveza /DNS/ Marko Pavić ocijenili su danas na sastanku u Banjaluci da je politička situacija u Republici Srpskoj stabilna i da nema elemenata destabilizacije.

 Dodik je istakao da je značajna uloga Republike Srpske u svim političkim procesima u BiH.

“Ostaće snažna koalicija SNSD-a i DNS-a i nakon izbora. Saglasni smo da je dejtonska BiH okvir našeg političkog djelovanja”, rekao je novinarima Dodik.
Na sastanku je bilo riječi i o sanaciji štete od poplava u Republici Srpskoj.
Pavić, koji je i gradonačelnik Prijedora, istakao je da je u tom gradu podijeljeno 1.500 platnih kartica, ocijenivši da su građani Republike Srpske solidarni i da žele da pomognu područjima koja su stradala u poplavama.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net