17/01/2018 19:33
NAJNOVIJE VIJESTI
Nikolić: Bod u Banjaluci mnogo će nam značiti

Nikolić: Bod u Banjaluci mnogo će nam značiti

Fudbaleri Proletera iz Teslića će u okviru 28. kola Druge lige Republike Srpske Zapad, gostovati ekipi BSK-a u Banjaluci.

Iako nisu ostvarili ambicije postavljene na početku prvenstva Teslićani u Banja Luku putuju puni samopouzdanja i sa željom u pozitivan rezultat. Kako kažu, i bod će biti dovoljan jer BSK nije ni malo lak protivnik na svom terenu.

“Očekuje nas jedno izuzetno teško gostovanje ekipi BSK-a u Banjaluci. Oni se bore za opstanak tako da im je svaki bod bitan. U prvom dijelu sezone veoma lako smo stigli do pobjede što sada neće biti slučaj. Ukoliko osvojimo bod, bićemo zadovoljni, te ćemo iz meča izaći kao pobjednici. Četiti kola ostala su do kraja prvenstva. Mi nismo uspjeli da ostvarimo cilj koji smo postavili na početku šampionata, ali se nadam da ćemo iduće godine dobrim igrama ući u Prvu ligu RS”, rekao je za SportSport.ba fudbaler Proletera, Želimir Nikolić.

Meč između BSK-a i Proletera igra se u nedjelju.

http://m.sportsport.ba

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net