16/12/2017 12:06
NAJNOVIJE VIJESTI
СВИ У НАПАД , ДРУГА ЛИГА ”ЗАПАД”!

СВИ У НАПАД , ДРУГА ЛИГА ”ЗАПАД”!

Велико финале Регионалне лиге ”Центар”, утакмица у којој фудбалери Минерала играју за титулу регионалног шампиона и повратак у Другу лигу ”Запад”. Претпосљедње коло РФЛ ”Центар” игра се у недјељу на Бањи Врућици против екипе Скугрића, гдје је нашим момцима потребна побједа да осигурају титулу.

Два кола прије првенства Минерал има три бода више од Слоге из Дугог Поља и потребна је једна побједа у наредне двије утакмице за шампионски пехар. А прва ”меч лопта” је у недјељу против екипе Скугрића, једне од три екипе која је Минералу нанијела пораз.

Били смо шампиони ове лиге прије двије године, играли смо Другу лигу, није нам ишло, вратили смо се поново у трећу, кормило је тада преузео Бојан Јелић и маестрално водио свој тим тамо гдје му је и мјесто. У недјељу од 17 часова игра се посљедња утакмица ове сезоне , утакмица у којој је нашем тиму потребна побједа ,утакмица за титулу , утакмица за историју, утакмица у којој нам је потребна ваша подршка.

Јер они то заслужују, јер са поносом представљају свој клуб, Бању Врућицу, Теслић. ЈЕР НЕДЈЕЉА ЈЕ ДАН ЗА ФУДБАЛ, ЈЕР У НЕДЈЕЉУ НАШ НАЈМЛАЂИ КАПИТЕН ДЕЈАН ЈЕЛИЋ ДИЖЕ ПОБЈЕДНИЧКИ ПЕХАР., А БОЈАН ЈЕЛИЋ ОСВАЈА ПРВИ СВОЈ ПЕХАР КАО ТРЕНЕР!

ФК “МИНЕРАЛ”

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net