18/01/2018 15:01
NAJNOVIJE VIJESTI
ZTC BANJA VRUĆICA – VIŠE OD 67.000 NOĆENJA

ZTC BANJA VRUĆICA – VIŠE OD 67.000 NOĆENJA

DSC_0699

FOTO/Teslic Online

Tokom prva četiri mjeseca ove godine Zdravstveni turistički centar “Banja Vrućica” zabilježio je više od 67.000 noćenja, što je za 14 odsto više nego u o istom periodu prošle godine.
Generalni direktor ovog centra Aleksandar Radošević kaže da je od navedenog broja noćenja najveći procenat ostvaren na bazi zdravstvenog programa, te prolaznog noćenja i velnes aranžmana.

“Izuzetno nam je zadovoljstvo što sada slobodno možemo konstatovati da u `Banji Vrućici` sezona traje tokom čitave godine. Rezultat koji smo ostvarili još je jedna potvrda našeg zalaganja da smo svoju turističku ponudu svrstali u sami vrh ne samo, kada je riječ o Republici Srpskoj, već i šire”, naglasio je Radošević.

On je naveo da od ostvarenog broja noćenja u prva četiri mjeseca ove godine 47 odsto čine domaći, a 53 odsto gosti iz inostranstva. Najveći broj stranih gostiju i ove godine dolazi iz Hrvatske, Srbije i Slovenije.

Iz ovog zdravstveno-turistčkog centra saopšteno je da, nakon prošlogodišnjih više od 204.000 ostvarenih noćenja, i u prva četiri mjeseca ove godine u “Banji Vrućici” bilježe rast posjećenosti, te da početak sezone obećava da će i ova godina biti jedna od rekordnih.

SRNA

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net