ZTC BANJA VRUĆICA – VIŠE OD 67.000 NOĆENJA

0
1373
DSC_0699
FOTO/Teslic Online

Tokom prva četiri mjeseca ove godine Zdravstveni turistički centar “Banja Vrućica” zabilježio je više od 67.000 noćenja, što je za 14 odsto više nego u o istom periodu prošle godine.
Generalni direktor ovog centra Aleksandar Radošević kaže da je od navedenog broja noćenja najveći procenat ostvaren na bazi zdravstvenog programa, te prolaznog noćenja i velnes aranžmana.

“Izuzetno nam je zadovoljstvo što sada slobodno možemo konstatovati da u `Banji Vrućici` sezona traje tokom čitave godine. Rezultat koji smo ostvarili još je jedna potvrda našeg zalaganja da smo svoju turističku ponudu svrstali u sami vrh ne samo, kada je riječ o Republici Srpskoj, već i šire”, naglasio je Radošević.

On je naveo da od ostvarenog broja noćenja u prva četiri mjeseca ove godine 47 odsto čine domaći, a 53 odsto gosti iz inostranstva. Najveći broj stranih gostiju i ove godine dolazi iz Hrvatske, Srbije i Slovenije.

Iz ovog zdravstveno-turistčkog centra saopšteno je da, nakon prošlogodišnjih više od 204.000 ostvarenih noćenja, i u prva četiri mjeseca ove godine u “Banji Vrućici” bilježe rast posjećenosti, te da početak sezone obećava da će i ova godina biti jedna od rekordnih.

SRNA