Chris Brown – “X” stiže 16. septembra( NOVI ALBUM)

0
1103

Posle mnogo problema i više od godinu dana odlaganja, pevač – definitivno – najavljuje svoj šesti studijski album…

Untitled

Chris Brown je konačno uspeo da razreši prilično neizvesnu situaciju u vezi njegovog šestog studijskog albuma “X”, koji je odlagan u više navrata u prethodnih godinu dana, i konačno se se očekivao u prvoj polovini ove godine, ali je u međuvemenu pevaču produžena kazna uslovnog odsluženja zatvorske kazne, i “X” je još jednom odložen. Međutim, čekanju izgleda da je došao kraj – preko svog naloga na servisu Instagram, Brown je upravo najavio 16. septembar kao definitivan datum objavljivanja novog izdanja.

Izdanje, koje će naslediti album “Fortune” iz 2012, najavljeno je prvim singlom “Fine China”pre više od godinu dana, dok je peti singl, pesma “Don't Be Gone Too Long” u kojoj gostujeAriana Grande, objavljena u aprilu ove godine. U međuvremenu, stigla je i pesma “New Flame” u kojoj gostuju Usher i Rick Ross, ali trenutno nema potvrde da će ova numera, kao i prehodno objavljene, zaista i biti predstavljena na novom izdanju.

Za sada, poznato je da su na produkciji albuma “X” radili TimbalandDanja i Diplo, kao i da je jedan od gostiju na izdanju Kendrick Lamar, dok je nedavno stigla i foto-potvrda da je sa muzičarom u studiju bio i kolega Drake. Brownova numera “Loyal” u kojoj gostuju Lil Wayne & Tyga završila je na 19. mestu nedavno objavljenog spiska najslušanijih pesama 2013. godine.

IZVOR/MTV.RS