17/12/2017 09:08
NAJNOVIJE VIJESTI
”МИНЕРАЛ ”СЛОМИО” ЗВИЈЕЗДУ У ДРУГОМ ДИЈЕЛУ”

”МИНЕРАЛ ”СЛОМИО” ЗВИЈЕЗДУ У ДРУГОМ ДИЈЕЛУ”

Фудбалери Минерала савладали су Црвену звијезду из Обудовца резултатом 3:0 у оквиру 23.кола РФЛ ”Центар”.
Није то била нимало лака побједа, с обзиром да су гости добро играли одбрану,а своју шансу су чекали из контре.  Ипак, наш тим је у другом полувремену успио сломити отпор гостију и уписати веома важна три бода у борби за титулу.
Сусрет смо отворили сјајном приликом коју је пропустио Симић након одличне акције.  До краја полувремена нисмо створили више изгледних шанси, осим прилика након прекида. Гости су имали пар покушаја које је зауставио Омеровић.
Требало је сат времена да Минерал ”пробије” бункер гостију.
57.минут: У казненом простору тима из Обудовца, гостујући играч са двије руке руши Горановића и главни арбитар показује на ” бијелу тачку”. Сигуран са једанаест метара је био Симић , којем је то био 18 гол ове сезоне.
 
Тада су гости кренули офанзивније што је створило више простора за наше нападаче.
70.минут: Корнер изводи В.Павловић , највиши у скоку је И.Јелић , који спушта лопту до Д.Човићу који погађа за 2:0. Био је ово трећи овосезонски погодак Човића.
 
72.минут: Само двије минуте након гола , мајсторија капитена. Дејан Јелић је примио лопту на 20 метара, предриблао свог чувара и сјајно шутира у доњи десни угао голмана гостију за Минералов трећи данас, а свој четврти овосезонски погодак.
Само минут касније, нови пенал за наш тим. Симић је поново узео лопту, али је овај пут његов шут одбранио голман Црвене звијезде.
До краја су гости имали неколико покушаја ударцима са дистанце, али је то Омеровић сигурно бранио.
На крају веома важна побједа у борби за прво мјесто. Три кола прије краја наш тим има два бода више од Слоге из Дугог Поља и шест више од Врањака.
У наредном колу наш тим гостују у Руданци код екипе Руданке.
Izvor FK Mineral
Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net