17/12/2017 07:39
NAJNOVIJE VIJESTI
Treći Sarajevo Rock Festival počinje 15. augusta

Treći Sarajevo Rock Festival počinje 15. augusta

140731044
Od 15. do 23. augusta 2014. u toku 20. Sarajevo Film Festivala u sarajevskom rock&jazz klubu Underground održat će se 3. Sarajevo Rock Festival.
Osnovni cilj festivala je obogaćenje rock scene u našoj zemlji i svakako jačanje veza sa izvođačima iz susjednih zemalja.
Nakon dvije uspješne godine i dva održana festivala koji su prošli iznad svih očekivanja,  organizatori se nadaju da će i ovogodišnji festival zadovoljiti muzičke apetite posjetilaca.
Ulaz na sve koncerte će biti besplatan. Pored „živih“ svirki i nastupa tokom čitavog festivala održat će se i Stand-up Comedy night, gdje će svi posjetioci imati priliku upoznati poznata lica i nasmijati se uz majstore komedije.

 Na ovogišnjem, trećem, Sarajevo Rock Festivalu  nastupit će sljedeći izvođači:

 15.08. Futavci
16.08. Dede Putra
18.08. Karne
19.08. Kablovi
20.08. Strava škola / Stand-Up Comedy Night
21.08. Na Zor
22.08. Zona Iskljuchenja
23.08. Sopot
IZVOR/MUZICKAZONA.BA
Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net