16/12/2017 16:07
NAJNOVIJE VIJESTI
Dragutin Škrebić napustio NDP!

Dragutin Škrebić napustio NDP!

Dragutin Škrebić napustio je NDP -potvrdio je za ATV. Predsjednik Unije udruženja poslodavaca vraća se u Socijalističku partiju. Škrebić pred kameru nije htio, ali je Draganu Čaviću poručio da mu je tako olakšao posao. Očigledno da je lider NDP-a, koji takođe nije bio raspoložen za izjave, zarad mira u Savezu za promjene, niz vodu pustio jos jedan odbor.
Teslić je bio među posljednjim nepoznatim u konačnom dogovoru Saveza za promjene. NDP će osim kandidata za gradonačelnika Banjaluke, kandidate imati u Pelagićevu, Istočnom Drvaru, Šipovu, Šamcu, Kneževu i Foči.

“Pa ja sam rekao ako to bude volja građana Foče i onih koji su načisto sa mnom, ja sam već bio osam godina načelnik Foče, ja nemam pravo da to odbijem”, rekao je potpredsjednik NDP-a Zdravko Krsmanović.

Podršku u Banjaluci, NDP će PDP-u uzvratiti u Trebinju. U toj stranci kandidate bi mogli da daju i u Kostajnici, Kozarskoj Dubici, Mrkonjić Gradu, Šekovićima i Kotor Varošu.

“Mi smo spremni da pravimo dogovor, u skladu sa osnovnim principom gdje je realno da određeni kandidat dobije izbore”, rekao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

Karte bi uskoro mogli da otkriju i u SDS-u. Osim Miće Mićića u Bijeljini i Obrena Petrovića u Doboju, sve izvjesnije je da će ta stranka za gradonačelnika Prijedora predložiti Dušana Berica, aktuelnog poslanika u Narodnoj skupstini. SDS ce kandidate imati u Gradišci, Prnjavoru, Bileći , Ljubinju, Gacku. U opštinama Istočnog Sarajeva dileme nije ni bilo.

“Mene je kandidovao moj opštinski odbor, što se tiče članica Saveza za promjene na podrucju opštine Sokolac su apsolutno dali podršku mojoj kandudaturi do predaje lista”, rekao je potpredsjednik SDS-a Milovan Bjelica.

S obzirom na to da bi se na prste jedne ruke mogle izbrojati opštine za koje u Savezu za promjene nemaju rješenje, izvjesno je da će i konačan dogovor uskoro biti objelodanjen.

Izvor: ATV

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net