17/01/2018 19:55
NAJNOVIJE VIJESTI
NAFTA POJEFITINILA, BERZE U PADU

NAFTA POJEFITINILA, BERZE U PADU

Cijena barela sirove brent bafte opala je danas za 3,9 odsto, na 41,42 dolara za barel.
Učesnici jučerašnjeg sastanka proizvođača nafte u Dohi nisu postigli dogovor o stabilizovanju cijena ovog energenta u svijetu.

Ruski ministar energetike Aleksander Novak rekao je da sve strane shvataju da je neophodan sporazum o ograničavanju proizvodnje, ali da imaju različite zahtjeve u vezi sa uslovima, prenio je “Sputnjik”.

Vrijednost akcija na berzama u Aziji i Evropi jutros je opala poslije sastanka u Dohi.

Berzanski indeks sa naftu i gas u Evropi umanjen je za 3,4 odsto, a najveći pojedinačni gubitnici su energetske kompanije “Rojal dač šel”, “Total” i “Eni”, koje su sve izgubile po tri procenta vrijednosti.

Panevropski berzanski indeks FTSEurofist 300 oslabio je jutros za 1,2 odsto.

SRNA

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net