19/02/2018 06:46
NAJNOVIJE VIJESTI
Teslićani na Sajmu zdravlja u Vinkovcima! (FOTO)

Teslićani na Sajmu zdravlja u Vinkovcima! (FOTO)

Posjeta teslićkih poljoprivrednih proizvođača Sajmu zdravlja u Vinkovcima je aktivnost projekta prekogranične saradnje BiH i Hrvatska, Eco Food Tura koji ispred Opštine Teslić realizuje Odsjek za razvoj,partner Udruzi poduzetnika i poslodavaca Žepče i Lokalnoj agenciji za razvoj “Vjeverica” iz Drenovaca (RH) .

Na sajmu su predstavljeni proizvođači hrane opštine Teslić Voćarstvo i gljivarstvo Savković iz Čečave i Fruct-vita iz Mladikovina.

Jedan od mnogobrojnih ciljeva je promocija domaćih proizvoda na međunarodnom sajmu.

Izvor: eteslic

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net