17/01/2018 19:26
NAJNOVIJE VIJESTI
DELEGACIJA SANKT PETERBURGA U POSJETI BANJALUCI
FOTO ILUSTRACIJA

DELEGACIJA SANKT PETERBURGA U POSJETI BANJALUCI

Gubernator Sankt Peterburga Grigorij Poltavčenko predvodi rusku delegaciju koja će u naredna dva dana boraviti u Banjaluci, gdje bi trebalo da se susretne sa članovima rukovodstva Republike Srpske, rečeno je danas Srni u Ambasadi Ruske Federacije u BiH.
Program posjete ruske delegacije predviđa i sastanak sa NJegovim preosveštenstvom episkopom banjalučkim Jefremom.
Na dnevnom redu predstojećih razgovora sa rukovodstvom Srpske biće pitanja trgovinsko-ekonomske i kulturne saradnje, veze privrednih komora, razmjena privrednih delegacija, učešće predstavnika Republike Srpske u predstojećem međunarodnom privrednom forumu u Sankt Peterburgu, kao i Forumu slovenskih kultura.
Iz Ambasade Rusije podsjećaju da je riječ o uzvratnoj posjeti nakon službenog boravka delegacije Republike Srpske, predvođene predsjednikom Republike Miloradom Dodikom, Sankt Peterburgu u decembru prošle godine.
Ova posjeta još je jedna potvrda činjenice da Banjaluka i Sankt Peterburg, koji imaju dugu istoriju partnerskih odnosa, nastavljaju da aktivno jačaju saradnju o nizu pitanja, rečeno je Srni u Ambasadi. SRNA

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net