16/12/2017 16:25
NAJNOVIJE VIJESTI
Teslić RUKOMET: Poraz ŽRK “BORJA”

Teslić RUKOMET: Poraz ŽRK “BORJA”

U kup utakmici u okviri Prve lige Republike Srpske, koja je večeras odigrana između domaćina ŽRK “BORJA” i ekipe “BORCA” iz Banja Luke, pobjeda je pripala gostima rezultatom 25:26.

Naše rukometašice su tokom čitave utakmice imale terensku inicijativu kao i rezultat u svoju korist, ali par nesmotrenih situacija i ne realizovanih akcija, doveli su do poraza. Takođe naše rukometašice su uživale i veliku podršku publike koja je mogla vidjeti dobru utakmicu sa dosta kvalitetnom igrom na obe strane.

Teslic Online je propratio ovaj sportski kolektiv i naše rukometašice !

Foto album sa ove utakmice možete pogledati klikom na 

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net