16/12/2017 15:57
NAJNOVIJE VIJESTI
”СИМИЋ БРОЈАО ДО ОСАМ, МИНЕРАЛ ДО 13”

”СИМИЋ БРОЈАО ДО ОСАМ, МИНЕРАЛ ДО 13”

Фудбалери Минерала декласирали су екипу Посавине из Милошевца са 13:1 у оквиру 19.кола Регионалне лиге ”Центар”. 

Невјероватан сусрет је виђен ове недјеље на Бањи Врућици. Био је то сусрет прве и посљедње екипе, али овакав резулатат није се очекивао. Била је ово најубједљивија побједа ФК ”Минерал” у овом миленијуму, у којој се прославио невјероватни Јоргован Симић који данас постигао чак осам голова.

Минерал је на данашњем сусрету постигао 13 голова, иако је могао постићи чак и више, да не пишемо о свим пречкама, стативама и шансама, писаћемо о головима.

Већ на самом старту шок за домаћина.
3.минут: Одлична акција гостију, центаршут на пет метара до Јовичевића , који сјајним ударцем под пречку матира Секулића за 0:1.

То је уједно било све од гостујуће екипе на данашњој утакмици, од тада се само играло испред гостујућег гола.

6.минут: Слободан ударац са неких 20 метара, искоса са десне стране. Шутира Раде Поповић у горњи десни угао голмана гостију и погађа за 1:1.

Тада почиње серија Јоргована Симића.

12.минут: Сјајну лопту са центра игралишта шаље Долић до Раде Поповића, овај улази у казнени простор, додаје до Симића који рутински матира Алаковића за 2:1.

21.минут: Перишић до Симића, који излази ”1 на 1” са голманом и погађа за 3:1.

27.минут:Хет-трик Симића! Д.Поповић пробија по десној страни , убацује сјајно на главу Симићу који лопту са пет метара шаље у горњи лијеви угао голмана Алаковића за 4:1.

41.минут: В.Павловић пролази по лијевој страни , убацује до Симића којем поново није тешко да убаци лопту у мрежу за 5:1.

Прво полувријеме је завршено резултатом 5:1.

Друго полувријеме смо видјели још осам голова у мрежи екипе из Милошевца.

47.минут: Тек што је почело друго полувријеме, Долић проиграва Раду Поповића који постиже свој 13. гол ове сезоне за 6:1.

54.минут: Сјајна акција је крунисана асистенцијом Симића до Перишића који одличним ударцем са 20 метара постиже гол за 7:1.

58.минут: Поново Р.Поповић улази у казнени простор, асистира Симићу за 8:1.

66.минут: Раде Поповић проиграва Д.Јелића, који погађа за 9:1.

70.минут:  Друга асистенција Перишића данас до Симића, који својим шестим голом повећава на великих 10:1.

74.минут: Поново комбинација Р.Поповић-Симић, Поповићева четврта асистенција данас за седми гол Симића и великих 11:1.

80. минут: Сјајан ударац са неких десет метара Н.Павловића под пречку гостујућег голмана за 12:1.

84.минут: Велику голеаду је закључио данас невјероватни Симић, послије лоше реакције гостујућег чувара мреже постигао данас свој осми а Минералов 13 гол на данашњој утакмици.

На крају коначних 13:1 за Минерал. Јоргован Симић је ове сезоне одиграо осам утакмица у којим је постигао седам голова, а са данашњих осам је дошао на коту 15 ове сезоне, с којим је постао најбољи стријелац Минерала ове сезоне испред Ковачевића и Р.Поповића који имају 13. Прије четири сезоне Минерал је славио против Младости из Ботајице са 11:0, данашњом предством је оборен тај рекорд.
Данашњом побједом Минерал се издвојио на првом мјесту са два бода више од Слоге из Дугог Поља , која је играла неријешено са Хајдуком из Баткуше, и шест више од Врањака.
У наредном колу очекује нас гостовање у Врањаку код истоимене екипе.
ФК ”Минерал”- ФК ”Посавина” Милошевац 13:1
Р.Поповић(7)(48), Симић(12)(21)(27)(41),(58),(70),(73),(84), Перишић(54), Д.Јелић(65), Н.Павловић(80); Јовичевић(3)
 
Минерал: Секулић, Д.Поповић(од 46′ Н.Павловић), Горановић(од 50′ Ковачевић), Симић, Д.Јелић, Јотановић, М.Поповић, Р.Поповић, В.Павловић, Перишић, Долић(од 60′ Суботић)
 
Посавина: Алаковић, Брадашевић, Пурић, Милинковић, Томић, Јовичевић, Брадашевић, Стјепанић, Перановић, Кузмановић, Османхоџић
 
жути картони: Стјепанић, Кузмановић
FOTO ALBUM SA FOTOGRAFIJAMA POGLEDAJTE KLIKOM NA FOTO
Izvor/FK Mineral
Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net