16/12/2017 16:31
NAJNOVIJE VIJESTI
Željka Cvijanović i Bogdanić poručili: SNSD pobjeđuje u Tesliću
Foto Teslic Online

Željka Cvijanović i Bogdanić poručili: SNSD pobjeđuje u Tesliću

Sinoć je Opštinski odbor SNSD-a u Tesliću proslavio 18 godina od osnivanja ovog odobra u Tesliću. Svečanoj akademiji pored brojnog članstva, prisustvovali su i premijer Republike Srpske Željka Cvijanović, Nada Tešanović predsjednik Aktiva žena SNSD-a i Dušan Petrović, predsjednik Mladih SNSD-a Republike Srpske.

Cvijanovićeva je rekla novinarima, prije obilježavanja 18 godina od osnivanja opštinskog odbora ove stranke u Tesliću, da je preduzet niz aktivnosti kako bi se ta pobjeda i ostvarila. “Preduzeli smo čitav niz aktivnosti da se to i desi, da uradimo u Tesliću ono što je potrebno kada je u pitanju infrastruktura i otvaranje novih radnih mjesta”, istakla je Cvijanovićeva.
Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Teslić Dragan Bogdanić rekao je da je SNSD trenutno najjača politička organizacija u ovoj lokalnoj zajednici. “S obzirom na dogovore sa određenim političkim strankama, idemo spremni na lokalne izbore u Tesliću gdje ćemo preuzeti i vlast i ispravljati greške koje su napravljene u prethodnom periodu, odnosno, da nastavimo kontinuitet načelnika ispred SNSD-a”, rekao je Bogdanić. On je naveo da će večeras biti promovisani i novi članovi ove stranke od kojih je najveći broj mladih ljudi. Bogdanić je istakao da veliki odziv članova na večerašnjem skupu ukazuje na jedinstvo i povjerenje među SNSD-om u Tesliću koji funkcioniše kao jedna familija. On je zadovoljan što nijedan od 12 osnivača Opštinskog odbora SNSD Teslić u proteklom periodu nije napustio ovu stranku.

Јedan od osnivača Opštinakog odbora SNSD-a Teslić Savo Kasapović ističe da je stranka tokom 18 godina djelovanja u ovoj opštini ostavila neizbrisiv trag.
(SRNA)

untitled (10 of 109)

untitled (8 of 109)

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net