20/02/2018 07:07
NAJNOVIJE VIJESTI
UKC RS: Besplatna prva fotografija bebe

UKC RS: Besplatna prva fotografija bebe

UKC RS je mislio na porodilje i pokrenuo zanimljiv servis – besplatna prva fotografija novorođenčeta.

Za fotografisanje je zadužen profesionalni banjalučki fotograf Božana Kesić, a projekat je zaživio prije nešto manje od mjesec dana. Fotografiju majkama poklanja fotografski studio Click Boutique u ime UKC RS.

Postavljena je i foto galerija novorođenčadi na internet stranici UKC RS (www.kc-bl.com) pod naslovom „Naše bebe“, što će značajno povećati broj posjeta web stranici i pokazati naše opredjeljenje ka tome da postanemo jedna moderna i evropski orijentisana zdravstvena institucija. Slični koncepti su standardni u porođajnim klinikama u različitim zemljama. Može se reći da sa ovim korakom pokušavamo, da i u tom malom segmentu, koji se zove fotografija, približimo ove prostore standardima i lijepim praksama zapadnih zemalja”, rečeno je u Službi za odnose sa javnošću UKC RS.

Majke su na “Prvu fotografiju” reagovale veoma pozitivno i otvoreno.

GALERIJU FOTOGRAFIJA POGLEDAJTE OVDJE

ATV

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net