18/01/2018 14:36
NAJNOVIJE VIJESTI
Dodik u centru Banjaluke u zanimljivom društvu! FOTO

Dodik u centru Banjaluke u zanimljivom društvu! FOTO

U centru grada, gdje se okuplja većina Banjalučana na dnevnoj kafi, danas je sjedio i predsjednik RS Milorad Dodik u zanimljivom društvu.

dodik, zeljka (2)

U bašti jednog od kafića, danas oko 14:30,  Dodik je sjedio sa predsjednicom Vlade Željkom Cvijanović, liderom Socijalističke partije Petrom Đokićem i Slobodanom Vaskovićem, novinarom i blogerom.

dodik, zeljka (3)

I ovog puta predsjednik RS izazvao je pažnju građana koji su prolazili, zastajali, a pojedini i pozdravljali. Za jednim od stolova neprimjetno je sjedilo i obezbjeđenje.

Izvor ATV

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net