Debakl Proletera u Bijeljini!

0
1216

BIJELJINA – Fudbaleri Radnika su već u prvoj utakmici završili sav posao oko plasmana u finale Kupa Republike Srpske. Bijeljinci su ubjedljivim rezultatom od 6:0 savladali drugoligaša Proleter iz Teslića, pa će revanš u Tesliću biti samo puka formalnost. Gost je što gustom odbranom, što srećom koja ga je pratila ostao nesavladan prvih 30 minuta kada je pogodak za vođstvo od 1:0 postigao Marko Obradović.

U nastvaku susreta prava kanonada golova. Seriju pogodaka otvorio je Joco Stokić u 61. minutu kada je nakon duplog pasa odigranog sa Dušanom Hodžićem šutnuo sa dvanaest metara iskosa sa desne strane i matirao golmana Teslićana. Na 3:0 povisio je raspoloženi Dušan Hodžić u 69. minutu udarcem sa gotovo istog mjesta kao i Stokić 8 minuta ranije, a

Hodžić je u svojim drugim pogodkom, a četvrtim za Radnik u 75. minutu najavio debakl Teslićana koji je tada realizovao centaršut po zemlji od strane Nenada Srećkovića. U 82. minutu Hodžić postiže ’’het trik’’. Ovoga puta Samir Memišević poslao je jedan upotrebljiv dubinski pas, Hodžić se našao sam pred golom Teslićana i rutinski savladao golmana gostiju Sameda Hodžića za 5:0.

Tri minute kasnije Samir Memišević asistent kod petog pogodka topovskim udarcem postiže pogodak za konačnih 6:0 i postiže konačan rezultat ovog susreta u kome je razlika u kvalitetu bila više nego očigledna.

RADNIK – PROLETER 6:0 (1:0)

Strijelci: 1:0 Obradović u 30, 2:0 Stokić u 61, 3:0 D. Hodžić u 69, 4:0 D. Hodžić u 75, 5:0 D. Hodžić u 82, 6:0 Memišević u 85. minutu. Stadion: Gradski u Bijeljini.Gledalaca: 200. Sudija: Dragana Mejakić (Banja Luka) 8. Žuti karton: Stokić (Radnik, Bijeljina)

RADNIK: Đurković, D. Hodžić, Memišević, Stokić, Zeljković, Obradović (od 77. minuta Hadžić), Ostojić, Srećković (od 73. minuta Maksimović), S. Jakovljević, Beširović (od 69. minuta Šećerović), Mašić. Trener: Slavko Petrović.

PROLETER: S. Hodžić, Nikolić, Limić, Arsenović, Knežević, Panić, Radović (od 81. minuta Stojčinović), Lukić (od 61. minuta Kovljen), Travančić, Mahmutović (od 73. minuta Miladić), Mković. Trener: Stefan Vidović.

Izvor: srbijasport.net

Foto: Arhiva