17/12/2017 07:39
NAJNOVIJE VIJESTI
ДЕРБИ 17. КОЛА; МИНЕРАЛ – СЛОГА (ДУГО ПОЉЕ)

ДЕРБИ 17. КОЛА; МИНЕРАЛ – СЛОГА (ДУГО ПОЉЕ)

17. коло Регионалне лиге ”Центар” доноси нам велики дерби, дерби двије водеће екипе, можемо слободно рећи дерби сезоне. Другопласирани Минерал на Бањи Врућици дочекује првопласирану Слогу из Дугог Поља.

Слога је тренутно на првом мјесту са 37 бодова, три више од Минерала. У 16 утакмица остварили су 12 побједа, 1 неријешену и три пораза. Постигли су 38 голова,а примили 16 голова. Тренутно су у великој серији од шест узастопних побједа. Зелинац и Околић су своју мрежу сачували на шест утакмица, док су на 4 утакмице примили више од једног гола. Екипа из Дугог Поља је најбоља гостујућа екипа, на осам утакмица остварили су пет побједе и три пораза уз 19 постигнутих и 11 примљених голова. Најбољи стријелци ”лидера” на табели су Којић са 12, Савић 8 и Врачевић са 6 постигнутих голова. У 16 утакмица су добили 32 жута картона(2 по утакмици) и ниједан црвени картон.

Минерал се тренутно налази на другом мјесту са 34 бода. У 16 утакмица забиљежили смо 10 побједа, 4 ремија и 2 пораза. Постигли смо 46 голова, а примили 17. Занимљиво да је ове сезоне за Минерал бранило чак пет голмана(Вуковић, Томић, Бајбић, Секулић, Омеровић). На четири утакмице нисмо примили гол. На домаћем терену забиљежили смо седам побједа и један пораз, уз 26 постигнутих голова и седам примљених. На четири утакмице смо примили више од једног гола. Најбољи стријелци у екипи су Ковачевић са 13, Р.Поповић 9 и Симић 6 голова. У цијелој сезони добили смо 34 жута картона и 2 црвена. У прољећној сезони освојили смо шест од могућих девет бодова(пораз од Хајдук на домаћем терену 2:1.)

Сусрет у Дугом Пољу који је одигран у оквиру 4.кола завршен је резултатом 1:1. Минерал је повео на крају првог полувремена голом Р.Поповића,гости су изједначили након десет минута игре у другом полувремену голом Околића.

Сусрет се игра у недјељу од 15 часова на стадиону ”ЗТЦ Бања Врућица”.

ИЗВОР ФК МИНЕРАЛ

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net