16/12/2017 17:46
NAJNOVIJE VIJESTI
MINISTAR DR DRAGAN BOGDANIĆ POSJETIO ŽUPU BEŽLJA
Ministar Bogdanić sa župnikom Ivanom

MINISTAR DR DRAGAN BOGDANIĆ POSJETIO ŽUPU BEŽLJA

Aktuelni ministar zdravlja dr Dragan Bogdanić, posjetio je danas Župu Bežlja. Ova župa je posvećena Rođenju Blažene Djevice Marije i danas okuplja oko 160 vjernika katoličke vjeroispovjesti, uglavnom starije populacije, dok je u nekom ranijem periodu ovdje je boravilo oko 3000 vjernika.

U januaru ove godine Župu Bežlja je napustio župnik Anto Ćosić, kada je preminuo u svojoj 60. godini života. Danas ulogu župnika obavlja Ivan Karac, koji je ujedno i bio domaćin te ugostio ministra Bogdanića.

On je takođe upoznao ministra sa problemima koje ova Župa ima ali i izrazio zadovoljstvo samom posjetom dr Bogdanića.

 

Ministar Bogdanić sa župnikom Ivanom

Ministar Bogdanić sa župnikom Ivanom

untitled (6 of 10)

untitled (7 of 10)untitled (5 of 10)

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net