ДА ЛИ МИЛИЧЕВИЋУ СМЕТА ЗАПОШЉАВАЊЕ ТЕСЛИЋАНА У СТАНАРЕ ?

0
3006

Медијско спиновање, како СНСД Теслић наводи, главна је карактеристика начелника општине Теслић. у теслићком СНСД-у вјерују да је главни проблем актуелног начелника, кандидатура министра и предсједника ОО СНСД-а Теслић, др Богданића за начелника ове општине. Како се др Богданић није још увијек изјаснио на ову тему, остајр нам само да нагађамо да ли ће бити кандидат за начелника !?

ПРЕНОСИМО ТЕКСТ ТЕСЛИЋКОГ СНСД-а КОЈИ СЕ ПОЈАВИО НА ЊИХОВОЈ СТРАНИЦИ !

ДА ЛИ МИЛИЧЕВИЋУ СМЕТА ЗАПОШЉАВАЊЕ ТЕСЛИЋАНА У СТАНАРЕ ?

Како незванично сазнајемо, ових дана актуелна тема  спиновања   начелника општине Теслић др Милана Миличевића, могла би бити прича  о измишљеној групи грађана из Станара  и запошљавању теслићана   у Рудник и Термоелектрану Станари.

Наиме, измишљена група грађана из Станара, скреће пажњу на др Драгана Богданића, као некога ко врши утицај и лобирање за запошљавање што већег броја Теслићана у Рудник и Термоелектрану Станари.

Очигледно да теслићком СДС-у смета зашто по неки Теслићанин може да се запосли у наведеној компанији, те да остварује своје професионалне и људске потребе, па му је у интересу да стави звоно на грађане наше општине и на такав начин смањи број Теслићана који би доле били запослени.

„Питамо се шта је крајњи циљ оваквог спиновања ?“

ОО СНСД  Теслић искрено се радује сваком успјеху нашег човјека и своје дјеловање у том правцу усмјерава, а у овим тешким временима један од  највећих успјеха је пронаћи посао и обезбиједити егзистенцију породице.

„Питамо актуелног начелника Теслића, зашто је проблем ако се неки Теслићанин запосли у таквој компанији ?“

Ако је ово спиновање са радним мјестима и Теслићанима усмјерено према изборима, сматрамо да је превише рано за овакве ружне приче и да судбину и егзистенцију понеког теслићанина не треба стављати у контекст предизборне кампање актуелног начелника.

Ако је ово спиновање усмјерено према кандидовању др Драгана Богданића за будућег начелника општине Теслић, онда оно јасно говори  да се лоши резултати рада у протекле 4 године желе замаглити неистинама, подметањима и некоректношћу како према др Богданићу тако и према Теслићанима.

„Питамо се, да ли се др Милан Миличевић плаши кандидатуре др Богданића за начелника општине Теслић, те да ли се крије иза анонимне групе грађана Станара, који говоре о великом броју Теслићана запослених у Станарима , када знамо да је у Станарима скоро сваки становник запослен?“

Питамо се, уколико је тачно да се начелник крије иза анонимне групе грађана из Станара, да ли је политичка сујета важнија од Теслићанина који је запослен и зарађује за плату ?

Позивамо актуелног начелника Теслића, да се бави својим предизборним обећањима а оваква спиновања остави по страни !!