Radnici SMŠ „Nikola Tesla“ potrebna je pomoć.

0
1222

Poštovani,
Radnici SMŠ „Nikola Tesla“ potrebna je pomoć. Zbog njene potrebe za čestim primanjem krvi iz bolnice Sv . Apostol Luka Doboj tražili su da se odazovu dobrovoljni davaoci krvi.
Tim povodom udruženje dobrovoljnih davalaca krvi Teslić, na poziv radnika SMŠ „Nikola Tesla“, organizuje sledeće aktivnosti:
1. Udruženje dobrovoljnih davalaca krvi, u saradnji sa Zavodom za transfuziologiju, iz Doboja, održaće edukativno predavanje u našoj školi 15.03.2016. godine u amfiteatru škole, sa početkom u 12 :00 časova. Predavanju mogu prisustvovati svi koji žele, radnici škole, učenici, kao i svi zainteresovani građani.
2. Udruženje dobrovoljnih davalaca krvi Teslić u saradnji sa trasfuziologijom Doboj, dana 18.03.2016. godine u 9:00 časova, u SMŠ „ Nikola Tesla“ organizovaće akciju darivanja krvi, kojoj mogu pristupiti radnici škole koji to žele, učenici stariji od 18 godina i svi zainteresovani građani.
3. Transfuziologiji je potreban podatak o broju dobrovoljnih davalaca, koji će dati krv, zbog donošenja potrebnih sredstava za rad, te molimo sve zainteresovane da se jave na e-mail: [email protected] ili na fejsbuk stranicu udružennja dobrovoljnih davalaca krvi Teslić.