17/12/2017 07:18
NAJNOVIJE VIJESTI
Radnici SMŠ „Nikola Tesla“ potrebna je pomoć.

Radnici SMŠ „Nikola Tesla“ potrebna je pomoć.

Poštovani,
Radnici SMŠ „Nikola Tesla“ potrebna je pomoć. Zbog njene potrebe za čestim primanjem krvi iz bolnice Sv . Apostol Luka Doboj tražili su da se odazovu dobrovoljni davaoci krvi.
Tim povodom udruženje dobrovoljnih davalaca krvi Teslić, na poziv radnika SMŠ „Nikola Tesla“, organizuje sledeće aktivnosti:
1. Udruženje dobrovoljnih davalaca krvi, u saradnji sa Zavodom za transfuziologiju, iz Doboja, održaće edukativno predavanje u našoj školi 15.03.2016. godine u amfiteatru škole, sa početkom u 12 :00 časova. Predavanju mogu prisustvovati svi koji žele, radnici škole, učenici, kao i svi zainteresovani građani.
2. Udruženje dobrovoljnih davalaca krvi Teslić u saradnji sa trasfuziologijom Doboj, dana 18.03.2016. godine u 9:00 časova, u SMŠ „ Nikola Tesla“ organizovaće akciju darivanja krvi, kojoj mogu pristupiti radnici škole koji to žele, učenici stariji od 18 godina i svi zainteresovani građani.
3. Transfuziologiji je potreban podatak o broju dobrovoljnih davalaca, koji će dati krv, zbog donošenja potrebnih sredstava za rad, te molimo sve zainteresovane da se jave na e-mail: dobrovoljni.davaoci.teslic@gmail.com ili na fejsbuk stranicu udružennja dobrovoljnih davalaca krvi Teslić.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net