18/12/2017 04:47
NAJNOVIJE VIJESTI
Takmičenje demo bendova – PECKHAM LIVE STAGE

Takmičenje demo bendova – PECKHAM LIVE STAGE

Banjalučki “Peckham pub” i Tuborg po prvi put organizuju takmičenje demo bendova “Peckham Live Stage”, sa ciljem afirmacije mladih muzičara, promocije njihovog rada, uz live nastupe i priliku da osvoje jednu od vrijednih nagrada.

 Svi zainteresovani bendovi mogućnost prijave imaju do 06. marta, do kada će konkurs biti otvoren, a uslov za učešće je da bend ima snimljene najmanje dvije autorske pjesme. Popunjeni formular koji se može preuzeti OVDJE

Nakon zatvaranja konkursa svi prijavljeni bendovi biće obavješteni o rasporedu nastupa u Peckam pubu, a 16. aprila stručni žiri u sastavu Saša Rogić, Dragan Moconja, Marko Tica, Draženko Kopuz i Milana Smiljanić proglasiće pobjednike.

  1.  Nagradni fond Peckham Live Stage-a je:
  2. Prva nagrada: nastup na OK Festu, Tjentište
  3. Druga nagrada: “Artist” vaučer u vrijednosti od 500,00 KM
  4. Nagrada za najbolji vokal: mikrofon Shure sm58
  5. Nagrada publike: demo snimak jedne autorske numere

 Više informacija možete pronaći na eventu

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net