19/02/2018 07:23
NAJNOVIJE VIJESTI
Đoković predao Lopezu zbog problema sa okom

Đoković predao Lopezu zbog problema sa okom

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, zbog problema sa okom, predao je meč četvrtfinala turnira u Dubaiju protiv Španca Felisijana Lopeza.

Đoković je zbog problema sa okom, koji su se pojavili sredinom prvog seta, odlučio da ranije završi meč, nakon što je izgubio prvi deo igre sa 6:3.

Ovo je prvi poraz Đokovića od novembra prošle godine, kada ga je na završnom turniru u Londonu savladao Švajcarac Rodžer Federer.

Lopez će u polufinalu igrati protiv Kipranina Markosa Bagdatisa.

Sportski Žurnal

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net