19/02/2018 15:38
NAJNOVIJE VIJESTI
ПОБЈЕДА МИНЕРАЛА У ДУЕЛУ СА ЕКИПОМ ИЗ ТЕШАЊКЕ

ПОБЈЕДА МИНЕРАЛА У ДУЕЛУ СА ЕКИПОМ ИЗ ТЕШАЊКЕ

Након ремија и пораза, фудбалери Минерала остварили су и прву побједу на припремама пред наставак сезоне. Наш тим је био бољи од Федералног друголигаша, екипе Побједе из Тешањке резултатом 2:1. Доминантно је наш тим одиграо цијели сусрет и потпуно заслужено остварио прву побједу ове године.

У првом полувремену треба издвојити одличне ударце Д.Јелића и В.Павловића, али је њихове покушаје одбранио гостујући голман.

Друго полувријеме је било динамично као и прво, али смо за разлику од првог видјели голове.

Гости први долазе у вођство , када поклон П.Долића пред голом Омеровића користи гостујући играч за 0:1.

Седам минута послије, сјајним ударцем са 20 метара, Раде Поповић враћа ствари на почетак, 1:1. Наставио је наш тим са притиском, највећу прилику је имао Ковачевић, али је његов ударац зауставила пречка. Ипак, пет минута прије краја утакмице, Поповић својим другим голом доноси побједу нашем тиму. Ово је био трећи гол Раде Поповића на овим припремама.

Генералну пробу пред почетак првенства наши играчи ће имати наредне суботе против екипе Рудара из Станара.

ФК ”Минерал”- НК ”Побједа” Тешањка 2:1
Р.Поповић 55′.84′

ИЗВОР ФК МИНЕРАЛ

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net