Narednih dana “napada” Gladni Mjesec

0
1226

Astrolozi kažu da će na našem nebu od 22. 2. do 8. 3. biti Mjesec koji se zove Gladni ili Snježni. Pitali smo ih i šta to konkretno znači…

To znači da smo sada u periodi godine kada su, u davnoj prošlosti, lovci teško dolazili do hrane za sebe i svoju porodicu, i bili su često gladni. Takođe, tada je bilo i mnogo snijega, zbog čega se ovaj Mjesec zove još i Snježni.

Takođe, Mjesec 22. 2. ulazi u znak Djevice, u opoziciji sa Suncem u Ribama. To će nas sve natjerati da budemo praktičniji, da požurimo i zvaršimo davno započete planove i obaveze.

Nema više iluzija, realnost stupa na scenu u svim aspektima života. Zaboravite na izgovore, “lov u mutnom” i slično. Tokom ovog perioda dobro će proći samo oni koji su iskreni, konkretni, dobro organizovani, oni koji znaju cilji sredstva da ga ostvare.

Zato se potrudite da budete takvi, čak i ako to nisu vaše osobine. Fokusirajte se na jedan cilj, usmjerite svu svoju snagu na to i uspjećete.

Sada nema odugovlačenja, mora brzo da se misli i još brže da se radi. Ako se bojite da ne možete sve sami, slobodno tražite pomoć bliskih saradnika, partnera, članova porodice, dobićete pomoć, ne brinite.

Zdravlje nikako nemojte da zanemarite narednih dana. Vrijeme je za preventivne kontrole, ako se osjećate dobro i nemate nikakve tegobe.

Pazite kako se hranite, šta uosite u sebe. Na to trebe uvijek da obraćate pažnju, ali naročito u narednom periodu jer su mogući stomačni problemi. Znate već šta treba da radite: da unosite dosta tečnosti, da izbjegavate alkohol, slatkiše i masnu hranu.

Što se ljubavi tiče, odličan je period da “stavite prst na čelo”, ne na srce. Iskreno se zapitajte da li je osoba s kojom ste u vezi ili braku neko s kim dijelite iste ili slične planove, ciljeve i stavove ili ste zavaravali sebe misleći da “idete istim putem”. Budite iskeni prema sebi, nemojte živjeti u iluzijama. Recite partneru šta vam sve smeta, možda nađete zajedno rješenje i vaša veza postane još bolja.

Ako ste slobodni, vrijeme je da shvatite šta vam je stvarno potrebno u vezi, šta želite od partnera i da u skladu s tim tražite srodnu dušu, da ne gubite vrijeme i energiju na poznanstva koja neće zadovoljiti vaše potrebe.
Naredne dvije nedjelje ćemo se “lomiti” između osjećanja i razuma, realnosti i mašte. Mi glasamo za stvarnost, ne za iluzije, ali šta će ko odabrati lična je stvar, samo nemojte poslije da kažete da vas nismo upozorili.

Na koga ovaj Mjesec najviše utiče

Mjesec u Djevici najviše će osjetiti osobe koje su rođene u znaku Djevice, Ribe, Strijelca i Blizanca. Međutim, naredne dvije nedjelje sve ovo se odnosi i na one kojima je podznak ili Mesjec u ovim znacima.

 MONDO