21/01/2018 16:02
NAJNOVIJE VIJESTI
LUKAČ: PROVJERAVAMO SVE INFORMACIJE U VEZI SA VEHABIJAMA
FOTO / ATV

LUKAČ: PROVJERAVAMO SVE INFORMACIJE U VEZI SA VEHABIJAMA

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je danas da Ministarstvo ozbiljno shvata sve prijetnje koje upućuju organizacije radikalnog islama i da se provjeravaju sve informacije u realnom i virtuelnom svijetu.
“Spremni smo i preduzimamo sve mjere. Na svaku informaciju koju dobijemo od naših i partnerskih službi dižemo bezbjednost na mnogo veći nivo”, rekao je Lukač novinarima u Banjaluci.

On je naveo da Uprava za borbu protiv terorizma sarađuje sa svim partnerskim službama u BiH i okruženju.

Lukač je rekao da prijeteće poruke vehabija imaju namjeru da zbune i uplaše narod, odnosno stvore haotičnu atmosferu u kojoj se oni najbolje snalaze.

SRNA

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net