19/02/2018 15:31
NAJNOVIJE VIJESTI
TESLIĆKI ATLETIČARI USPJEŠNO OTPOČELI SEZONU

TESLIĆKI ATLETIČARI USPJEŠNO OTPOČELI SEZONU

U subotu i nedjelju, 13. i 14. februara, u Zenici, održano je Dvoransko prvenstvo BiH u atletici, na kome su teslićki atletičari ostvarili zapažene rezultate i tako uspješno otvorili sezonu vrativši se kući sa pet osvojenih medalja.
U disciplini skok u dalj, u konkurernciji seniorki, zlatna medalja pripala je Dragani Pozderović, u konkurenciji starijih pionirki Radi Blagojević pripala je bronzana, a Milošu Gačiću srebrna medalja u konkurenciji cicibana.
U disciplini 60 m u konkurenciji mlađih pionira Aleksandar Kahvić je uzeo bronzu, kao i Miloš Gačić u konkurenciji cicibana.
Trener Atletskog kluba „Teslić B.B.“, Ilija Ristić, izrazio je zadovoljstvo postignutim rezultatima na prvom ovosezonskom takmičenju, te je ukazao na rezultate i ostalih atletičara iz Teslića koji su uzeli učešće na Prvenstvu. „Moram da pohvalim i ostale atletičare koji su učestvovali, ali nisu osvojili jedno od prava tri mjesta, iako su bili jako blizu uspjeha: Anju Biljanović koja je za samo osam stotinki izgubila medalju u konkurenciji cicibanki na 60 m, zatim Mariju Gačić koja je bila osma na 60 m i peta u dalju, Davida Lazića koji je bio peti na 60 m, Igora Rašića koji je bio četvrti u dalju kao i Kristijana Sekulića kome je ovo bilo prvo takmičenje na nivou BiH i juniora Željka Kuprešaka“ – rekao je Ristić..
Takmičenje je održano ispod tribina stadiona na Kamberovića polju, a domaćin Prvenstva bio je Atletski klub “Zenica.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net