17/12/2017 09:17
NAJNOVIJE VIJESTI
Otvorena prva Kancelarija za dijasporu u Republici Srpskoj!

Otvorena prva Kancelarija za dijasporu u Republici Srpskoj!

Kancelarija ovakvog tipa prva je u Republici Srpskoj i pružaće sve administrativne usluge za građane u dijaspori, voditi evidenciju o njihovom broju, organizovati kulturne, sportske i druge vidove saradnje, te težiti stvaranju povoljnog poslovnog ambijenta za ulaganje u lokalnu zajednicu.

Prema riječima Vanje Pajkanović iz Kabineta načelnika opštine, kancelarija će građanima iz dijaspore biti na raspolaganju svaki radni dan i pružati će im pomoć, prije svega u prevladavanju administrativnih barijera i procedura radi pribavljanja određene dokumentacije.

„Na internet stranici opštine otvoren je i ,,INFO 48“, putem kojeg će građani moći postavljati pitanja i na koje će odgovor dobiti u roku od 48 sati, mail na koji se mogu obratiti je dijaspora@opstinateslic.com i brojevi telefona 066/ 110-918 i 053/ 411-554“ – naglasila je Pajkanovićeva.

Izvor: Opština Teslić

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net