20/02/2018 07:00
NAJNOVIJE VIJESTI
Opštinske službe pale ispit iz “Zimskog održavanja”

Opštinske službe pale ispit iz “Zimskog održavanja”

Teslić posljednih dana u kolapsu. Snijeg koji ga je zadesio otežao je život građanim u svakom smisu. Slabo očišćeni putevi, kako lokalni tako i magistralni. Najviše problema imaju građani na selima, koji se sami snalaze, jer kako kažu niko ne dolazi da čisti snijeg.

Dobili smo dosta poruka, građani nam se javljaju kako od Blatnice, Mladikavina pa sve do Čečave, svi imaju iste probleme. Građani se pitaju kako nadležne službe ništa ne preduzimaju, krajem novembra je podijeljena nafta za čišćenje a tih ljudi sada uopšte nema…

“Ovde još niko nije dolazio, nalazimo se u teškoj situaciji, a imamo male djece i bolesnih”, poručuje jedan građanin iz dijela Mladikovina.

Tako mogli smo se uvjeriti u nekoliko saobraćajnih nesreća, klizav i neočišćen put uzrokovao je da vozači slijeću sa puteva. Na svu sreću nije bilo težih povreda.

Kako to obično biva, zimske službe opet nespremne dočekuju snježne padavine u Januaru, a tome svjedoči i fotogalerija:

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net