22/01/2018 04:09
NAJNOVIJE VIJESTI
WTA – Dve Srpkinje u top 10

WTA – Dve Srpkinje u top 10

Srbija od danas ponovo ima dve teniserke među prvih 10 na rang-listi WTA.

anajelene107777020130117123454

Ivanovićeva je posle eliminacije Viktorije Azarenke na turniru u Stendfordu zamenila mesta s njom i sada je 10, dok je Beloruskinja pala na 11. poziciju.

Od ranije se među prvih 10 nalazi Jelena Janković, koja je ostala na devetoj poziciji.

Ivanovićeva se dugo borila da se vrati u društvo najboljih, a 2010. je čak bila 65. na WTA listi. Ove sezone je beležila konstantno dobre rezultate: osvojila je dve titule, a prvi put posle pet godina je došla u finale turnira premijer kategorije.

Jedina druga promena među prvih 10 je ta što je Andjelik Kerber zamenila pozicije sa Eženi Bušar na sedmom mestu.

Prva je ubedljivo i neprikosnoveno Serena Vilijams, ispred Li Na, Simone Halep i Petre Kvitove.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net