Otvoren „Snježni grad“

0
1193

U organizaciji Turističke organizacije opštine Teslić i Agencije „Finpos“, a pod pokroviteljstvom Načelnika opštine, večeras je otvorena druga zimska turistička manifestacije „Snježni grad“.
Snježni grad će tokom 20 dana trajanja, obuhvatiti muzičke i zabavne sadržaje, gastronomsku ponudu, kao i promociju kreativnosti.
Načelnik opštine Teslić Milan Miličević naglasio je da je „Snježni grad“ koji je osmišljen prošle godine, prije svega za mališane i njihovu razonodu. „Zimski grad je poklon Opštinske uprave svim mališanima Teslića i njihovim roditeljima. Ovo je prilika da predstojeće vjerske i ostale praznike koji su pred nama dočekamo sa više optimizma i želje da nam bude bolje. Naravno, Opštinska uprava Teslić je tu da učini sve što je u njenoj moći da 2016. godina bude mnogo bolja od prethodne“ – rekao je Miličević.

Direktor Turističke organizacije opštine Teslić, Siniša Božić rekao je da je svečano otvaranje “Snježnog grada“ ispunilo sva očekivanja. „Kao što vidite mnogobrojna djeca su se skupila večeras što nam je bilo i najbitnije. Ovo je samo jedan u nizu događaja , naredni je proslava „Dječije Nove godine“, koji će se održati 27. decembra u 18 časova na istom mjestu. Pored dječijih sadržaja čemo organizovati i nastupe lokalnih bendova i kruna svega je proslava Pravoslavne Nove godine koju ćemo dočekati sa OK bendom. Uz trud načelnika Miličevića i naš trud nadam se da ćemo biti uspješni kao i prošle godine-“ – rekao je Božić-
Ovaj čarobni mali grad biće otvoren do 14. januara, odnosno zaključno sa proslavom Pravoslavne nove godine