TESLIĆ – Uručene nagrade za najljepše pismo Djedu Mrazu

0
1160

Tanja Aleksić, učenica Osnovne škole “Petar Petrović NJegoš” u Tesliću, osvojila je prvu nagradu – bicikl u akciji “Pismo Djedu Mrazu” koju tradicionalno organizuju “Pošte Srpske”, Radna jedinica Doboj.

Drugonagrađena Jelena Crnovčić, učenica Osnovne škole “Ivo Andrić” iz Đulića, osvojila je trotinet, a trećenagrađena Ana Ristić, učenica Osnovne škole “Vuk Karadžić” iz Doboja, osvojila je em-pe tri plejer.

Srn2015-12-23_145700_3Učenicima dobojske Osnovne škole “Sveti Sava” koji su poslali najviše pisama /370/ u ovogodišnjoj akciji u sjedištu Radne jedinice Doboj uručen je lcd televizor.

Direktor dobojske Radne jedinice Ozren Poljašević rekao je da se akcija “Pismo Djedu Mrazu” organizuje da bi se sačuvala tradicija pisanog izražavanja i čestitanja praznika klasičnom čestitkom, kao i da bi se djeca predškolskog i školskog uzrasta upoznala o poštanskim uslugama.

On je naveo da je na adresu Djeda Mraza uručeno oko 6.000 pisama i da je na prostoru devet radnih jedinica Pošta u Republici Srpkoj podijeljeno oko 500 novogodišnjih paketića.

SRNA