19/02/2018 07:03
NAJNOVIJE VIJESTI
TESLIĆ – Uručene nagrade za najljepše pismo Djedu Mrazu

TESLIĆ – Uručene nagrade za najljepše pismo Djedu Mrazu

Tanja Aleksić, učenica Osnovne škole “Petar Petrović NJegoš” u Tesliću, osvojila je prvu nagradu – bicikl u akciji “Pismo Djedu Mrazu” koju tradicionalno organizuju “Pošte Srpske”, Radna jedinica Doboj.

Drugonagrađena Jelena Crnovčić, učenica Osnovne škole “Ivo Andrić” iz Đulića, osvojila je trotinet, a trećenagrađena Ana Ristić, učenica Osnovne škole “Vuk Karadžić” iz Doboja, osvojila je em-pe tri plejer.

Srn2015-12-23_145700_3Učenicima dobojske Osnovne škole “Sveti Sava” koji su poslali najviše pisama /370/ u ovogodišnjoj akciji u sjedištu Radne jedinice Doboj uručen je lcd televizor.

Direktor dobojske Radne jedinice Ozren Poljašević rekao je da se akcija “Pismo Djedu Mrazu” organizuje da bi se sačuvala tradicija pisanog izražavanja i čestitanja praznika klasičnom čestitkom, kao i da bi se djeca predškolskog i školskog uzrasta upoznala o poštanskim uslugama.

On je naveo da je na adresu Djeda Mraza uručeno oko 6.000 pisama i da je na prostoru devet radnih jedinica Pošta u Republici Srpkoj podijeljeno oko 500 novogodišnjih paketića.

SRNA

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net