19/02/2018 07:29
NAJNOVIJE VIJESTI
Ismevali su bebu i govorili da je ružna. Evo kako im je njena majka odgovorila

Ismevali su bebu i govorili da je ružna. Evo kako im je njena majka odgovorila

“Mislim da je on apsolutno savršen onakav kakav jeste”, reči su majke dvogodišnjeg dečaka koji je rođen sa retkim poremećajem. Oli Trezis je rođen sa defektom čija je poslednica da mu deo mozga kroz rupu u lobanji raste u nosu.

Njegova majka Ejmi Pul govorila je o stanju njenog sinčića, rekla je da ne želi da se i druga deca suočavaju s komentarima kao njen sin.
Ejmi ističe kako njenog sina nepoznati ljudi nazivaju ružnim i govore mu kako nikad nije ni trebalo da se rodi.
Inače, kad je bila u 20. nedelji trudnoće lekari su Ejmi rekli da njena beba ima neko meko tkivo koje joj raste na licu, ali da nisu znali tačno kako će se razvijati.

Nakon što ga je rodila u februaru 2014. godine u bolnici u Kardifu bila je šokirana neočekivanom izraslinom na Olijevom licu.

“Kad su mi ga dali u porodilištu bila sam toliko iznenađena da nisam mogla da govorim. Bio je tako malen, ali je na nosu imao izraslinu veličine loptice za golf. U početku nisam bila sigurna kako ću se s tim nositi, ali sam znala da ću ga voleti bez obzira kako izgledao”, rekla je Ejmi.

(Foto, izvor: Mirror.co.uk)

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net