18/12/2017 04:14
NAJNOVIJE VIJESTI
Streljački klub ”Geofon” iz Teslića na 9. međunarodnom turniru Trofej Beograda

Streljački klub ”Geofon” iz Teslića na 9. međunarodnom turniru Trofej Beograda

U subotu i nedelju u Beogradu je održan 39. međunarodni turnir Trofej Beograda gdje je učestvovalo preko 250 takmičara iz 18 zemalja Svijeta. Ovo takmičenje je jedno od najjačih i najstarijih takmičenja u Evropi. Drugog dana takmičenja se gađalo u apsolutnoj konkurenciji gdje je naša najbolja takmičarka Tatjana Đekanović iz Teslića , članica Streljačkog kluba ”Geofon” iz Teslića zauzela visoko 7. mjesto nakon finalnog dijela takmičenja. Tatjana je u osnovnom dijelu takmičenja postavila novi državni rekord BiH (415,8 krugova) za seniorke , iako se još po godinama nalazi u juniorskoj kategoriji.

Neven Rašić – trener:

Konkurencija na ovom takmičenju je bila žestoka jer su učestvovale Olimpijske i Svjetske osvajačice medalja iz Srbije Andrea Arsović  i Ivana Maksimović , zatim  iz Hrvatske Snježana Pejčić, Olga Golubčenko iz Ukrajine i druge svjetski poznate takmičarke. Tatjana je u osnovnom dijelu postigla novi državni rekord BiH od 415,8 krugova i zauzela 6. mjesto nakon osnovnog dijela, da bi nakon finalnog dijela osvojila 7. mjesto od 8 učesnica finala. Kao Tatjanin trener mogu reći da sam izuzetno zadovoljan postignutim  jer se Tatjana ravnopravno nosila sa vrhunskim takmičarkama. Ovaj rezultat nam ulijeva nadu da će neko od državnih nadležnih institucija za sport prepoznati vrhunske rezultate koje Tatjana postiže i pomoći nam da se što bolje spremimo za takmičenja koja su veoma važna već početkom 2016. godine. Ovom prilikom bi se zahvalio Opštini Teslić i Načelniku koji su prepoznali naše rezultate i koji su nas finansijski pratili kroz čitavu ovu sezonu.

 

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net