19/02/2018 15:08
NAJNOVIJE VIJESTI
Disciplinci FIFA potvrdili kazne Suaresu i Santošu

Disciplinci FIFA potvrdili kazne Suaresu i Santošu

LuisSuarez

Disciplinska komisija FIFA potvrdila je kazne za Luisa Suaresa iz Urugvaja, Fernanda Santoša, trenera reprezentacije Grčke i Alda Esposita iz italijanske delegacije na Svetskom prvenstvu u Brazilu. Suares je potpisao ovoga leta za Barselonu, a prvi meč od devet koliko je kažnjen, odradio je u duelu Urugvaja i Kolumbije.

Pored kazne od još osam mečeva bez reprezentativnog dresa bivši igrač Liverpula ima i suspenziju od još četiri meseca bez bilo kvakvih fudbalskih aktivnosti. Ipak, na tu odluku je podneo žalbu Sudu za sportsku arbitražu i tek se očekuje konačna odluka, prenosi AS. Santos je zaradio suspenziju na meču Grčke i Kostarike, a suspenzija mu je takođe na osam mečeva zbog nasilnog ponašanja i nesportskog ponašanja prema kolegama. Italijan Esposito je kažnjen zbog istih razloga kao i Santoš.


Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net