21/01/2018 16:03
NAJNOVIJE VIJESTI
“WBS” ТЕСЛИЋ, НЕПРИКОСНОВЕНИ ВЛАДАР НАШЕ РЕГИЈЕ

“WBS” ТЕСЛИЋ, НЕПРИКОСНОВЕНИ ВЛАДАР НАШЕ РЕГИЈЕ

KK„WBS“ је и ове сезоне неприкосновени владар наше регије када су у питању млађе категорије, а како ствари стоје и шире јер добри резултати се постижу и против далеко озбиљније конкуренције у ЗЕДО Лиги Младих. Након пионира и кадети KK„WBS“-a су прошли викенд побједом у Модричи доминантно освојили регионалну титулу, без пораза и са фантастичном кош разликом од 33,2 поена по утакмици, те уз јуниоре који су вицешампиони Добојске регије потврдили да је KK„WBS“ спортски колектив у коме се ради на високом нивоу и на дуже стазе.

У недјељу 13.12.2015. у 16:00 кадети KK„WBS“-a у СД „Радолинка“ Теслић дочекују озбиљног противника – КК„Челик“ из Зенице, што ће представљати прави изазов с обзиром на тренутне резултате и историју гостију, али се уз подршку са трибина можемо надати наставку побједничког низа и једанаестој побједи. Кошаркашки програм за викенд ће употпунити и утакмицa наших дјевојчица. Распоред одигравања утакмица у СД „Радолинка“ Теслић : 13:45 KK„WBS“- КК „БХ Старт“(кадеткиње) 16:00 KK„WBS“-КК„Челик“(кадети) Улаз за све утакмице је бесплатан !

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net