17/12/2017 08:58
NAJNOVIJE VIJESTI
TESLIĆ – REGISTRACIJA VOZILA NA RATE

TESLIĆ – REGISTRACIJA VOZILA NA RATE

Troškovi osiguranja vas koče? Imate osjećaj da točkovi imaju oblik kocke? Auto-osiguranje na rate, za lakše manevrisanje točkovima i troškovima vašeg ljubimca! Osluškujući potrebe svojih klijenata, Mikrofin osiguranje je kreiralo proizvod koji će vam maksimalno olakšati obavezu osiguranja od autoodgovornosti.

Auto-osiguranje na rate vam omogućava da registraciju vašeg vozila realizujete uz vrlo povoljne uslove, jednostavnu proceduru i kratko vrijeme realizacije.
Ovako dogovoreno osiguranje možete otplaćivati u periodu do 12 mjeseci, u zavisnosti od toga kako vam više odgovara.  (BEZ KAMATE)

Da biste iskoristili usluge Mikrofin osiguranja, kada je u pitanju registracija vozila na prostoru Teslića, pozovite kontakt osobu:

Dado Smiljanić, 065/803-983   Dostupno i na: Viber  i  WhatApp

Auto-osiguranje na rate:

  •  Kompletna usluga registracije vozila za klijente
  •  Riješavanje registracije u roku od 24 sata…

 

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net