Сервисна информација ЦЈБ Добој за 10. 12. 2015. године

0
2343
У протекла 24 часа на подручју Центра јавне безбједности Добој евидентирана су 3 кривична дјела, 6 нарушавања јавног реда и мира и 3 саобраћајне незгоде.
Активности и резултати:
Полицијска станица Добој 2, 10.12.2015. године Окружном тужилаштву Добој поднијела је извјештај о почињеном кривичном дјелу против М.К. из Завидовића, због основа сумње да је починио кривично дјело „Давање мита“.
Полицијска станица Теслић, 10.12.2015. године Окружном тужилаштву Добој поднијела је извјештај о почињеном кривичном дјелу против М.Б. са подручја општине Теслић, због основа сумње да је починио кривично дјело „Крађа“.
Саобраћајне незгоде
На дијелу магистралног пута Дервента-Добој у мјесту Ритешић, подручје града Добоја, 10.12.2015. године око 19,30 часова, догодила се саобраћајна незгода када је путничко возило марке „BMW“ слетјело са коловоза. У овој саобраћајној незгоди тешке тјелесне повреде задобио је возач Н.К. са подручја општине Дервента. Сувозач Д.И. и путници у возилу Д.П., Д.Б. и М.А., сви из Дервенте, задобили су тјелесне повреде и љекари се за сада нису изјаснили о степену задобијених повреда. Повријеђена лица су задржана на лијечењу у добојској болници. Увиђај на лицу мјеста извршили су полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Добој. Обавјештен је дежурни тужилац Окружног тужилаштва Добој.
ЦЈБ ДОБОЈ