18/01/2018 05:15
NAJNOVIJE VIJESTI
Subotić o povratku: Bio sam srećan kao desetogodišnjak u Diznilendu

Subotić o povratku: Bio sam srećan kao desetogodišnjak u Diznilendu

Neven-Subotic

Neven Subotić je ponovo u takmičarskom ritmu, posle višemesečne pauze zbog povrede. Defanzivac Borusije Dortmund je u razgovoru sa novinarima otkrio kako se osećao tokom prvog treninga nakon pauze.

– Mogao bih sve da uporedim sa zabavom. Recimo, da sam se osećao kao desetogodišnji dečak u Diznilendu – rekao je Subotić koji se povredio u novembru prošle godine. Nakon povratka u trenažni proces, srpski reprezentativac je igrao u pripremnim utakmicama.

– Nisam Supermen, ali neću da dozvolim da na mene utiču manji problemi. Znam da još nisam 100 odsto spreman, ali sve ide kako treba. Mogu da hodam, trčim i ulazim u duele. Prva dva meseca oporavka su bili najteži. Radio sam naporno kako bih mogao da uđem u pun trening. Nedostaju mi takmičarski mečevi, koji su potpuno drugačiji od prijateljskih duela – objasnio je Subotić u intervjuu za klupski sajt. 

IZVOR/SPORTAL.RS

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net