22/01/2018 03:40
NAJNOVIJE VIJESTI
Danas sunčano

Danas sunčano

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će, nakon svježeg i maglovitog jutra, biti pretežno sunčano i toplo vrijeme za ovo doba godine.
Najviša dnevna temperatura biće od osam do 15, a u mjestima gdje će se magla duže zadržati četiri stepena Celzijusova.

U Tesliću sunčano do mestimično oblačno maksimalno do 11 stepeni.

Prema informacijama Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske, jutro je svježe, u višim predjelima hladno uz slab mraz, dok na sjeveru, istoku i zapadu oko rijeka i po kotlinama ima magle.

Tokom dana biće prijatno toplo i pretežno sunčano sa malo oblaka. U pojedinim predjelima magla će se zadržati duže tokom prijepodneva, pa će u tim krajevima biti hladnije.

Vjetar će biti slab, uglavnom južni, na jugu slaba bura, a tokom dana promjenljiv.

Temperatura u 7.00 časova: Kupres minus sedam, Drvar minus pet, Sokolac minus četiri, Han Pijesak, Bugojno i Livno minus tri, Sarajevo i Srebrenica nula, Zenica jedan, Banjaluka, Bjelašnica, Višegrad, Doboj i Prijedor dva, Novi Grad, Tuzla i Zvornik tri, Bijeljina četiri, Mostar pet, Trebinje šest i Neum deset stepeni Celzijusovih.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net